Hodnocení obchodu

5,0 54 hodnocení
Přidat hodnocení
5
54x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 23.4.2021
Vse v poradku dorazilo a velmi brzy, ponozky zatim testujeme a verim, ze budou fungovat, material velmi prijemny.
J Avatar autora Jiří | 20.4.2021
Vše OK. Informace i produkt odpovídal.
A Avatar autora Andrea P. | 9.4.2021
Maximální spokojenost s obchodem. Příznivé ceny, neuvěřitelně rychlé dodání a přehledný e-shop.
Avatar autora | 8.4.2021
Avatar autora | 5.4.2021
M Avatar autora mia. | 24.2.2021
Spokojenost, nizka cena zbozi a rychle dodani!
V Avatar autora Viky | 2.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky ????
P Avatar autora Pavel B | 1.2.2021
Velice rychlé dodání
LB Avatar autora Lenka Beránková | 11.1.2021
Avatar autora | 11.1.2021
M Avatar autora Markéta | 11.1.2021
Kvalitní dětská obuv pro všechny věkové kategorie. Nadstandardní poradenství. Spoustu doplňků. Skvělé ceny.
Avatar autora | 25.12.2020
Ryhle dodani, kvalitni ponozky.
L Avatar autora Lucie | 14.12.2020
Jsem s Vaším zbožím moc spokojená, koupila jsem kotníkové boty, kterých je na trhu nedostatek. Značka Fare je kvalitní a cenově dostupná. Děkuji za Vaše rychlé dodání
D Avatar autora Denisa | 10.12.2020
Doporučuji, bezproblémové objednání, pomoc s výběrem velikosti, paní je velmi ochotná a milá, se vším poradí. Rychlé doručení. Botičky přesně dle obrázku, velikost sedí.
Avatar autora | 23.11.2020
JJ Avatar autora Jaroslava Jedlickova | 21.10.2020
Rychle dodani, super zbozi????
JH Avatar autora Jitka Hablová | 18.10.2020
Vše perfektní!
A Avatar autora Adela | 13.10.2020
Velice rychle dodani, vse probehlo v naprostem poradku
I Avatar autora Ivana | 10.10.2020
MK Avatar autora Margita Korčáková | 29.9.2020

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 54

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.